Docente

Setske Harmsen

Na mijn studie Psychologie heb ik in de psychiatrie en HR gewerkt. De geboorte van mijn tweede kind was voor mij het signaal om het rustiger aan te gaan doen. Ik ben begonnen met Yoga. Dit voelde zo goed en vanzelfsprekend, dat ik de docentenopleiding bij Tonnie Goes ben gaan doen. Direct na mijn opleiding ben ik les gaan geven, wat ik nog steeds met veel plezier doe. 

Tijdens mijn derde zwangerschap heb ik de zwangerschapsyoga opleiding van Birthlight gedaan. Bij mijn eerste twee bevallingen had ik geen Yoga ervaring, bij mijn laatste veel. Deze bevalling heeft mij niet alleen een kind, maar ook kracht en zelfvertouwen gegeven. Ik ben dankbaar voor deze ervaring en gun iedere vrouw dat ook zij deze kracht in zichzelf mag ervaren.

Momenteel start er weer een nieuwe fase in mijn leven. Ik volg de opleiding tot docent basisonderwijs. Naast mijn werk als yogadocent zal ik in de toekomst ook een aantal dagen per week voor de klas staan.

Met veel plezier en creativiteit zet ik mijn kennis van Yoga en Psychologie in voor het wel-zijn van vrouwen. Ik geef yogalessen, workshops en cursussen aan vrouwen in alle levensfasen. Voel je welkom!

Namasté,

Setske