Docente

Setske Harmsen

“The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed”

~Carl Jung~

Na mijn studie psychologie heb ik een aantal jaar in de HR gewerkt. De geboorte van mijn tweede kind was voor mij het signaal om het rustiger aan te gaan doen. Zo ben ik begonnen met Yoga. Dit voelde zo vertrouwd, dat ik de docentenopleiding bij Tonnie Goes ben gaan doen. Sindsdien geef ik yogales.

Tijdens mijn derde zwangerschap heb ik de zwangerschapsyoga opleiding bij Birthlight gedaan. Bij mijn eerste twee bevallingen had ik geen Yoga ervaring, bij mijn laatste veel. Deze bevalling heeft mij niet alleen een kind, maar ook kracht en zelfvertouwen gegeven. Ik ben dankbaar voor deze ervaring en gun iedere vrouw dat ook zij deze kracht in zichzelf mag ervaren.

Momenteel start er weer een nieuwe fase in mijn leven. Ik volg de opleiding tot docent basisonderwijs. Naast mijn werk als yogadocent zal ik in de toekomst ook een aantal dagen per week voor de klas staan.

Met veel plezier en creativiteit zet ik mijn kennis en vaardigheden in voor het wel-zijn van vrouwen. Ik geef yogalessen, workshops en cursussen aan vrouwen in alle levensfasen. Voel je welkom!

Namasté,

Setske