Meditatie: “Blije buik”

Meditatie: “Blije buik”

Meditatie: “Blije Buik”

Deze meditatie heb ik op verzoek voor een vriendin ingesproken. Hij duurt 14 min. en helpt je om verbinding te maken met het plezier in je buik. Een aanrader om je dag wat lichter te maken en een fijne aanmoediging om vanuit plezier te leven.

Ik loop graag mijn buik achterna; kies gemakkelijk voor die dingen die mij het meeste plezier geven. Je daar niet schuldig over voelen vraagt wat oefening. Het inzicht dat je op deze manier de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen levensgeluk helpt daarbij.  

Want weet je; dat verslag is eigenlijk zo ook goed genoeg en als je, je wat directiever opstelt is die vergadering ook in 30 minuten rond te krijgen en die was ligt er morgen ook nog. Zo heb jij de ruimte om naar buiten te gaan, een boek te lezen, een schilderij te maken, een stuk te schrijven of die vriendin eindelijk weer eens op te zoeken. Ga maar doen!

Liefs,

Setske

NB:

  • Sla deze meditatie even over als je zwanger bent. Het is een beetje veel voor je kleine en er is een kans dat je er brandend maagzuur van krijgt. Binnenkort zal ik ook een mediatie delen voor jullie mama’s to be.
  • Deze meditatie is niet trauma gevoelig. Ik maak gebruik van visualisaties en laat veel ruimte om de meditatie op je eigen manier in te vullen. Als je hoofd de neiging heeft om “een niet zo fijne” afslag te nemen laat deze meditatie dan even aan je voorbij gaan. Deze yoga nidra is wel fijn om te doen voor jou: https://youtu.be/nw8Osdt_56A

Photo by Aniket Bhattacharya on Unsplash

https://www.instagram.com/p/CNPOuN3DEOE/

https://www.facebook.com/photo?fbid=4096547440402401&set=a.2102316969825468