Lessen in de zaal gaan door

Lessen in de zaal gaan door


De vrijheid om in deze tijd iets samen te doen, brengt verantwoordelijkheid met zich mee
Lees in dit bericht hoe wij samen deze verantwoordelijkheid nemen.

Maximaal 9 dames in de les
Sta je niet aangemeld voor de les in Momoyoga én ben je de 10e deelnemer in de les, dan kan je deze keer niet meedoen. Je bent in een volgende les weer welkom.

Na de les
Je verlaat de zaal op mijn aanwijzing. Sta je graag snel weer buiten; kies dan een mat achter in de zaal dicht bij de uitgang. Doe je het liever rustig aan; kies dan een mat voorin de zaal.
Eenmaal buiten ga je direct weer richting huis. Wil je toch even iets delen, loop dan 5 meter verder het schoolplein op. Zo blokkeer je de doorstroom niet en kan je netjes 1,5 meter afstand houden. Denk eraan; maximaal 4.

Niet helemaal fit?
Doe mee met de livestream. De camera staat elke les aan en je bent er “gezellig” bij. De dames uit je groep zwaaien even naar je bij binnenkomst. Je vertelt mij je wensen en uitdagingen van het moment en ik neem deze mee in de les.
Aanmelden kan gewoon via momoyoga. Je ontvangt 30 min. voor de les een link en inlog (ben je laat met aanmelden, dan kan je de link in momoyoga vinden).

O,jee: Ik ben positief getest op Corona
Stuur mij een mail. Ik hoor graag van je:
– hoe het met je gaat;
– wanneer je voor het laatst in de les bent geweest;
– wanneer je klachten hebt gekregen;
– wanneer je getest bent.
Ik behandel deze informatie vertrouwelijk. Ik stel de dames uit jouw groep op de hoogte van een corona besmetting in de groep en stuur informatie mee van de RIVM hoe ze hier mee om moeten gaan. 
 
Dit doen we al hartstikke goed
– 1,5 meter afstand houden door op de krukjes plaats te nemen voor de les en door op je mat te blijven tijdens de les. Let extra op de 1,5 meter afstand bij binnenkomst en vertrek.
– Voordat we gaan moet er een plas worden gedaan ;). Vermijd toilet bezoek op locatie zoveel mogelijk.
– Neem je eigen deken en kussen mee en iets om op de yogamat te leggen.
– Ontsmet bij binnenkomst je handen.
– Als je klachten hebt blijf je thuis (en doe je mee via de livestream :)).
– Hoest en nies in je elleboog.

Ik zie jullie graag in de les. Voor vragen of opmerkingen mag je mij altijd mailen of een appje sturen.  Volg mij op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste updates.

Liefs,
Setske