Livestream Yoga BijSetske

Livestream Yoga BijSetske

CONNECTION
The energy that exists between people when they feel seen, heard and valued; when they can give and receive without judgment; and when they derive sustenance and strenght from the relationship.
~Brené Brown~

In verbinding gaan, in de eerste plaats met jezelf en vanuit dat punt weer met de ander, daar komt het bij mij in elke yogales weer op neer. De oefeningen zijn elke week anders, de weg steeds hetzelfde. Gelukkig verveelt deze nooit.

Omdat we momenteel niet in levende lijve samen kunnen komen bied ik mijn lessen via livestream aan. Juist op de momenten dat we de ander minder zien is het belangrijk om de verbinding met onzelf aan te gaan. De ander is er even niet (of minder) om ons te spiegelen en ons te laten voelen wat we uitzenden. We bepalen onze weg grotendeels in relatie tot de ander. In afwezigheid van die ander is de uitdaging om koers te bepalen en te houden des te groter. Daarom ook nu, juist nu; doe yoga, mediteer, keer op jouw manier naar binnen.

Meedoen met de livestream Yoga BijSetske: Stuur een appje naar 06-23682400 of mail naar info@bijsetske.nl. Je ontvangt van mij de inlogcodes waarmee je onze digitale yogaspace kunt betreden. Voel je welkom!

Maandag: 19:30 – 20:30 Goddess Yoga

Dinsdag: 19:30 – 20:45 Zwangerschapsyoga

NB: aan de livestream lessen zijn dezelfde voorwaarden gebonden als aan de reguliere lessen.